Verrijdbare archief, Bisley

Verrijdbaar Archief

  

 

 

 

Bisley Innerspace, biedt maximale vrijheid om ruimten in te richten en reduceert daarnaast de kosten die samenhangen met archiveren. Innerspace is een gecomprimeerd opbergsysteem dat speciaal is ontwikkelt voor het gebruik binnen kantooromgevingen. Het biedt opbergruimte daar waar u werkt, dus daar waar u het nodig heeft.
Eenvoudig samen te stellen, te installeren en als het nodig is eenvoudig aan te passen. Innerspace biedt de gebruikers maximale opbergruimte op een minimaal vloeroppervlak.

Innerspace verhoogt de snelheid waarmee informatie kan worden gevonden en reduceert het verlies aan tijd vanwege het foutief opbergen van files. Het verhoogt de productiviteit vanwege de efficiënte opslag van:

- Horizontale - en verticale media
- Dozen, folders, laterale files en het opbergen middels het gebruik van uittrekframes

Bisley Innerspace is leverbaar in 2 hoogtes 197.5cm of 233.5 cm en in 8 lengtes. De kasten zijn enkelzijdig en dubbelzijdig te gebruiken, u kan ook kiezen of de kast afgesloten moet kunnen worden of niet. 4 standaard kleuren. De kasten zijn veilig en zonder inspanning door iedereen te gebruiken.  

Klik hier voor de produktpresentatie.