Vacature Websitebeheer en online marketing, Mmax.nl

Websitebeheer en (online) marketing, (5-15 uur per week)
Mmax is een groeiende organisatie in het adviseren en verkopen van medisch meubilair, laboratoriumstoelen, schoolinrichtingen, project,- en kantoormeubilair.

Over de vacature

De functie

Ervoor zorgen dat zo veel mogelijk bezoekers via zoekmachines op een relevante pagina van Mmax.nl komen. 
 
Wij zijn op zoek naar een student m/v vanaf 18 jaar die handig is met computers (html kennis is niet nodig), Photoshop is een pre (eenvoudig gebruik) voor fotobewerking, goed Nederlands produktteksten kunnen schrijven en zelfstandig kunnen werken en denken.  
 
Je krijgt een divers takenpakket. We leren je de fijne kneepjes van het schrijven van teksten voor zoekmachines. Je schrijft teksten en bewerkt foto's voor de Mmax.nl website en zet het vervolgens online. Je leert om SEO goed in te richten.
 
Naast deze taken denk je mee over wat bezoekers verwachten op een website en hoe je een website optimaal kunt inrichten. Ook ga je aan de slag om ook via andere kanalen meer bezoekers te trekken. Denk aan social media en e-mail marketing.
 

Ons aanbod

Wij bieden je een leuke werkomgeving met een enthousiast team van mensen. Deze baan is per direct beschikbaar en goed met je opleiding te combineren. Uiteraard ontvang je een passende salaris en vakantiegeld.
 

Dit vragen we van je

Je bent eerste, tweede- of derdejaars student en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, vindt het leuk om te schrijven en foto's te bewerken.

Daarnaast ben je enthousiast, creatief en kan je goed zelfstandig en nauwkeurig werken. Het is een pré als je kennis hebt van social media en SEO 

Adres 15 minuten van Amsterdam Amstel
Mmax.nl
Gein-Zuid 20
1391 JE Abcoude
Tel. 0294 28 5215 

Contactinformatie

Wil je meer informatie over deze baan, dan kun je contact opnemen met Remco Post. Je kunt hem bereiken, via telefoonnummer 0294285215 of info@Mmax.nl