Behandelkamer monitorarm Complement HA-501, Wandmontage

Score
Bestel
Vraag een offerte aan
  • Beschrijving
  • Specificaties

Hospital Arm HA-501

De Hospital Arm HA-501 monitor armen zijn zeer geschikt voor in de behandelkamers, fabricage en assemblage sectoren. Het grote bereik van de armen zorgt voor een kosten efficient en ruimte besparend effect. De eenvoudige sturing van het systeem zorgt voor een comfortabele en ergonomische werkomgeving. De arm heeft een maximaal horizontaal bereik van 1774mm (1,8 Meter). Indien het systeem ingeklapt is steekt het maar 35cm uit.

De monitorarm is ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen, tandheelkunde en andere medische instellingen. De arm dient gemonteerd te worden aan de muur en kan zowel door patient als behandelaar gebruikt worden. De monitor kan 370 graden gedraaid worden en 55 graden in de horizontale as. De monitor kan met een hand gepositioneerd worden door het gasveer systeem. Alle kabels kunnen makkelijk weggewerkt worden in het kabelsysteem.

Diverse schermen inclusief widescreen en thouchscreen tot een maximum gewicht van 7kg kunnen gemonteerd worden aan de arm. De schermen moeten een VESA mount 75 x 75mm / 100 x 100mm nodig.

Producent Complement
Kleur

Wit

Maximum bereik 1825 mm
Monitor gewicht

6kg
12kg

Monitor bevestiging VESA Mount 75 x 75mm
VESA Mount 100 x 100mm
Bevestiging Wandbevestiging
Optioneel planfond (accessoire Ha-237P nodig)